JÓStudio
Mayer Gabi jósnő
Bemutatkozás
Lorem ipsum

Üdvözlöm oldalamon!

Mayer Gabi vagyok.

25 éves gyakorlattal, tapasztalatommal várok mindenkit, aki szeretné megtudni mi várható szerelem, pénz, szerencse, karrier, egészség terén.

Asztrológiai kiváló minősítésű oklevelemet a Bakai Ervin Asztrológiai Intézetben szereztem 4 éves tanulással.

Magyar és tarot kártyavetéssel, illetve horoszkóp számítással, elemzéssel, szellem és energiagyógyászattal, lelki tanácsadással foglalkozom.

Egyszerre 4 különböző kártyából jósolok, mindezt azért, hogy kiszűrjem a nem hiteles információkat. Mindent meg tudhatunk, a kártya szeret segíteni csak jól kell használni, kezelni.... Tehát mások érzelmeire, terveire is rákérdezhetünk, a választ megkapjuk. Nagyon fontos tudni mi miért történik velünk, mert ez a megoldáshoz is vezethet minket. Munkával, szerelemmel, pénzzel, egészséggel kapcsolatos kérdésekre válaszolok időpont meghatározással mindenkinek, aki ellátogat hozzám.

A horoszkóp készítéséhez pontos születési idő és hely kell. Ez nagyon fontos, mert használható, hiteles jövőt mutató horoszkóp csak így készíthető. A személyes horoszkópunk elárulja, hol tartunk létezésünkben, milyen utat jártunk be eddig, és mit vállaltunk ebben az életünkben. Milyen lehetőségeink vannak az élet összes területén. Ennek tudatában könnyebbé válik saját magunk megismerése, és döntéseinket is segíti ez a tudás. Sok kérdésre van válasz, miért találkoztunk valakivel, miért nem szeret, miért ilyen vagy olyan a pénzügyi helyzetünk, hogy alakul a következő évünk, Illik e hozzánk valaki, szeretni fog-e? stb. Mindenki választ  kap kérdéseire, ha hozzám ellátogat.

Nem csak lelki, de testi problémáit, ízületi fájdalmait is képes vagyok kezelni, akár már egy alkalmas kezeléssel, évek óta tartó fájdalom eseténél is. Számtalan hozzám fordulónak tudtam már segíteni.

Rengeteg pozitív visszajelzések erősítenek utamon.

Őszintén elfogadott, megértett, folyamatosan mai napig fejlesztett tudásomat, a segítség szolgálatába állítottam.

Amennyiben gyötrelmek és kételyek kísérik, ha szeretne tisztábban látni, érezni, tudni és elfogadni, akár gyógyulni, keressen bizalommal. Hangulatos pozitív energiákkal teli stúdiómban várok minden kedves vendégemet.

Telefonszámom nem emeltdíjas! Személyes találkozás nélkül nem lehet hitelesen jósolni kártyából. Ilyenkor a jelenlét nagyon fontos, impulzust ad a kártyák jelentéséhez, kiegészíti azt. Ezért csak személyesen jósolok vagy készítek elemzést, energiagyógyászatot.

Honlapomon és facebook oldalamon rendszeresen új információkat talál kártyavetésről és asztrológiáról is.

Minőségi jóslást ilyen olcsón mint nálam sehol nem talál.

Üdvözlettel:
Mayer Gabi/JÓStudio

Blogomat itt érheted el, ne maradj le a heti kártyákról, történeteimről, amik segíthetnek.